Redirect
T: 0181 - 470 428   |   E: info@jenka.nl
  • Jenka Bedrijfsmakelaardij Brielle

Advies en begeleiding

Als gemeente, projectontwikkelaar, belegger of verhuurder kunt u bij ons kantoor terecht voor advies omtrent uitwerking van uw plannen, een nieuw te ontwikkelen project, verhuur- verkoop van uw bedrijfspand of de mogelijkheden ervan. Indien gewenst, wordt hiervoor een marktonderzoek verricht en wordt de opdrachtgever ondersteund bij het uitwerken van het concept- bedrijfsplan, het maken van een brochure- projectinformatie. Tevens verzorgt ons kantoor alle PR, tot het uitwerken van een stappenplan, waar wij tevens de coördinatie op ons nemen. 

Gezien de kennis en ervaring die ons kantoor in de loop der jaren heeft opgedaan met daarbij ons regionale netwerk, zijn wij prima in staat om plannen en ideeën vorm te geven en af te stemmen op de ontwikkelingen in de markt. Een bedrijfsplan zal namelijk ook uitgerold moeten worden d.m.v. informatieverstrekking aan potentiële zakenpartners of ondernemers.

Wij denken veelal in thema’s en concepten, die aanvullend kunnen zijn op het huidige aanbod in de markt of juist een nieuwe ontwikkeling genereren. De grote invloed van internet heeft de markt dusdanig in korte tijd doen veranderen, dat hier serieus naar gekeken moet worden. Het aanbod van webwinkels groeit nog steeds, wat zeker van invloed zal zijn op het huidige winkelaanbod en de gewenste winkeloppervlaktes in de toekomst. Consumenten zullen steeds meer aan het web- winkelen gaan, waardoor vraag naar winkelruimte zal afnemen. Een (kleine) winkel- showroomruimte kan dan weleens de oplossing bieden in combinatie met een webshop. Hier kan men dan het product beoordelen op kwaliteit en geeft zekerheid voor de aankoop ervan.


Direct afspraak maken