Redirect
T: 0181 - 470 428   |   E: info@jenka.nl
  • Jenka Bedrijfsmakelaardij Brielle

Juridisch advies

Ondernemers opgelet! Bij succesvol ondernemen komt het nodige kijken. Je wil bijvoorbeeld een eigen bedrijf starten, maar hoe begin je nu eigenlijk? Wat moet je allemaal regelen op juridisch en ander gebied? Of heb je al enige tijd een eigen onderneming en loop je tegen allerlei onverwachte zaken aan? Zowel startende als gevestigde ondernemers in het midden- en klein bedrijf hebben hiermee te maken. Onze juridische adviseur staat u graag te woord. 

Exclusieve samenwerking
Erica Jansen van Your Legal Business en Rhijn Broesterhuizen van Jenka Bedrijfsmakelaardij B.V. hebben de handen ineen geslagen om ondernemers nog beter van dienst te kunnen zijn. Door deze exclusieve samenwerking is het mogelijk om zowel starters als gevestigde ondernemers in het MKB te voorzien van juridisch advies en tevens kan desgewenst passende bedrijfshuisvesting, inclusief administratieve ondersteuning worden geïnitieerd.

Starters
“Voorkomen is beter dan genezen,” aldus Erica Jansen van Your Legal Business. “Startende ondernemers zitten met allerlei vragen. Hoe moeten ze een bedrijf starten? In welke juridische vorm? Wat moet men allemaal regelen? Voor deze zaken en nog veel meer, kan men bij mij tijdens het adviesuur terecht. Afhankelijk van de wensen en behoeften kan ik advies geven en partijen bij elkaar brengen.”

Huisvesting en administratieve ondersteuning
Ze vervolgt: “Door de samenwerking met Jenka Bedrijfsmakelaardij is het mogelijk om desgewenst met een passende oplossing op het gebied van huisvesting te komen, inclusief administratieve ondersteuning. Voor starters allemaal van het grootste belang. Immers: een goed begin is het halve werk.”

Gevestigde ondernemers
Erica vertelt verder: “Ook gevestigde ondernemers doorlopen fases. Hoe staat een bedrijf er naar een jaar voor? Zijn de Algemene Voorwaarden nog van deze tijd en aangepast aan de activiteiten binnen de onderneming? Is het verstandig een andere rechtsvorm te kiezen? Voor deze groep is het zeker interessant om te weten waar men terecht kan voor bepaalde zaken.  

Heeft u ook een vraag, of wilt u juridisch worden bij gestaan, maak een afspraak met ons kantoor.Direct afspraak maken