Redirect
T: 0181 - 470 428   |   E: info@jenka.nl
  • Jenka Bedrijfsmakelaardij Brielle

Kopen/huren

Jenka Bedrijfsmakelaardij, de eerste stap naar je eigen bedrijf, of voor passende bedrijfshuisvesting in de regio,

Betaalbare huisvesting vinden om je bedrijf te starten of te verhuizen valt niet altijd mee, al lijkt het aanbod in de markt groot, vaak strookt het niet met je wensen of budget. Daarom is het van belang dat je zoveel mogelijk concrete informatie verstrekt aan ons kantoor. Stel je voorwaarden en condities vooraf vast, waaraan moet een bedrijfspand voldoen, zodat je ook een passend pand krijgt aangeboden. Wij kunnen nooit het geschikte pand leveren indien wij niet weten welke activiteiten er gaan plaatsvinden, welke markt je bediend, waar je woont, of relaties gaat ontvangen op de locatie, of  juist werkzaamheden op locatie verricht.. Zaken die essentieel zijn om je optimaal van dienst te kunnen zijn en bijdrage in het succes en belang van jou als opdrachtgever.

Er dient dus een goede afweging te worden gemaakt waarbij de voor- en nadelen in kaart worden gebracht, rekening houdend met de visie van jou als ondernemer.
Dit wil dus zeggen dat je niet voor een toplocatie moet kiezen als je zelden of nooit relaties ontvangt of vanuit deze locatie alleen werkzaamheden verricht. Indien je echter een dienst of product aanbiedt wat veel aandacht en marktpotentie nodig heeft, je juist voor die (vaak duurdere) toplocatie moet kiezen. Onbekend is immers onbemind en als nieuwe speler in de markt zal je over een flink reclamebudget moeten beschikken om de markt te bewerken. Een locatie direct aan de rijksweg heeft namelijk een grotere attentiewaarde, dus voordeel in pr kosten. Tevens is het belangrijk dat gekozen huisvesting het bedrijf en de activiteiten weerspiegelt, dat scheelt aanzienlijk in de PR en de bijkomende kosten.

Nee, bij ons gaat het niet om het aantal m² wat je afneemt. Het gaat erom dat elke door jou gehuurde of gekochte m² omzet oplevert. Dat je naar tevredenheid bent gehuisvest, zodat je je bezig kunt houden met het ondernemen. Pas dan kan je groeien vanuit bijvoorbeeld een werksituatie vanuit huis, naar een eigen bedrijfspand in de toekomst. Gezien de mogelijkheden in de regio en de flexibele opstelling van een aantal van onze opdrachtgevers kunnen wij je prima van dienst zijn. Of het nu gaat om kantoorhuisvesting of een bedrijfspand, een showroom of werkplaats, laat het ons weten, wij zoeken naar een passende en werkbare oplossing.

Je kunt je gratis laten inschrijven in ons (zoekers) bestand, waardoor je op voorhand wordt geïnformeerd indien een object beschikbaar komt wat voldoet aan de door jou gestelde voorwaarden.

Wij beschikken over een aantal objecten en projecten in deze regio waarbij je flexibel kunt huren zodat de maandelijkse kosten zijn te overzien. Laat je daarom geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die er zijn of op termijn komen, veelal zijn er projecten in voorbereiding voor ontwikkeling, waarvan je later zegt “had ik dat maar geweten”. Verhuizen kost niet alleen veel tijd maar ook veel geld. Nieuw drukwerk, telefoonaansluiting, verhuisberichten, gemiste opdrachten en tal van andere zaken die druk geven op uw financiën. Twee zien er meer dan één, waarbij wij onze kennis graag ten dienste van jou stellen. 


Direct afspraak maken