Redirect
T: 0181 - 470 428   |   E: info@jenka.nl
  • Jenka Bedrijfsmakelaardij Brielle

Diensten

Jenka Bedrijfsmakelaardij gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed en 22 jaar actief in de regio. Na de start in 1993 te Hoogvliet, is het kantoor na ruim 10 jaar met het kantoor aldaar gevestigd te zijn geweest, medio 2004 verhuist naar Business Center Geuzenstaete te Brielle om ook de regio Voorne- Putten beter van dienst te kunnen zijn.

Betrokken bij de ontwikkeling van veel bedrijfsverzamelgebouwen in de gehele regio, als adviseur en verkopend of verhurend makelaarskantoor. Wij staan bekend als zeer actief, betrokken en pragmatisch ingesteld makelaarskantoor met een hoge servicegraad.

Het werkgebied van ons kantoor loopt van Rotterdam-Zuid, Albrandswaard - Hoogvliet tot aan Stellendam, geheel Voorne-Putten en Rozenburg met uiteraard het Botlek- Europoort gebied. Wij begeleiden en adviseren bij verkoop of verhuur van uw bedrijfspand, maar ook bij het huren of kopen van de juiste bedrijfshuisvesting passend bij uw activiteiten en wat aansluit op de markt. Natuurlijk kunt u ook een beroep doen op een van onze be√ędigde taxateurs voor een waardebepaling of taxatie van uw bedrijfspand.


Direct afspraak maken