Redirect
T: 0181 - 470 428   |   E: info@jenka.nl
 • Jenka Bedrijfsmakelaardij Brielle

Promotieplan

Om uw bedrijfshuisvesting zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen gebruiken wij diverse tools. Wanneer u ons een opdracht verstrekt tot het verkopen dan wel verhuren van uw object, zullen wij in overleg met u een plan van aanpak opstellen. De pr is voor ieder pand verschillend, aangezien ieder pand een andere aandacht vraagt, afhankelijk van de locatie, afwerkingniveau, metrages, frontbreedte, etc.

Projectinformatie
Na het overeenkomen van de opdracht, stellen wij de projectinformatie of brochure op. Waarin informatie wordt opgenomen met betrekking tot de locatie, metrages, de huur-verkoopprijs, bijzonderheden, etc. Daarnaast bekijken wij voor welke ondernemers het pand geschikt zou kunnen zijn, zodat een gerichte mailing mogelijk wordt. (inclusief)

Websites
Na goedkeuring bieden wij het object (gratis)aan op meerdere sites, namelijk;

 • Jenka.nl
 • Bedrijfsvastgoed.nl
 • Propertynl.com
 • Makelaardij-info.nl
 • Dichtbij.nl  
 • Debedrijfsmakelaar.nl 
 • Bedrijfspandverkopenverhuren.nl
 • Bedrijfspandverhurenverkopen.nl
 • Voordeligkantoorhuren.nl
 • Voordeligkantoorruimtehuren.nl
 • Voordeligbedrijfspandhuren.nl
 • Voordeligbedrijfsruimtehuren.nl
 • Huurbetalennaaromzet.nl     

 

Dit bieden wij u geheel voor onze rekening aan. Het internet is het medium waarop potentiële kandidaten allereerst zoeken. Ook hebben wij de mogelijkheid om uw object op Funda in Business te plaatsen, indien de opdrachtgever dit wenst. Doordat we gebruik maken van QR codes kan meteen de uitgebreide informatie ter plaatse worden opgevraagd. (inclusief)

Te huur-/koopbord / gevelreclame/ QR code
Wij plaatsen een driehoeksbord op de gevel voor passanten en zoekers. Daarnaast doen wij een voorstel om de ramen eventueel te v.v. folie met afbeelding of een doek voor de gevel te plaatsen om de attentiewaarde aan te geven. Doordat we gebruik maken van QR codes kan meteen op locatie de uitgebreide informatie worden opgevraagd.

Funda in Business
Met collega makelaars in de regio kunnen wij u pand aanbieden op Funda in Business, waarvoor wij één vast bedrag vragen. Regelmatig brengen wij onze opdrachtgevers op de hoogte, m.b.t. het aantal bezoekers die het object hebben bekeken, zodat deze ontwikkelingen kunnen worden bijgehouden. Zodra een potentiële kandidaat de informatie en/of de uitgebreide brochure opvraagt, brengen wij de opdrachtgever meteen op de hoogte middels een cc.

Advertentie
Wij doen onze opdrachtgevers regelmatig aanbiedingen toekomen om een advertentie te plaatsen, in een passend zakenmagazine of regionale krant. Zo nemen wij altijd pagina’s af in het blad Ondernemend Voorne Putten en diverse andere regio gebonden bladen. Wij vinden het van belang de juiste doelgroep te benaderen, om een passende koper of huurder te vinden, tegen beperkte kosten. (op basis van offerte)

3d visualisatie/objectvideo
Indien wenselijk of nodig stellen wij voor om het object te visualiseren d.m.v. 3d plattegronden, om een goed beeld te schetsen van de mogelijkheden. Ook een 360 graden foto of een objectvideo blijkt nuttig. Het zijn net die extra tools die de verhuur/verkoopbaarheid vergemakkelijken. (op basis van offerte)

Flyer/leaflet
Naast de uitgebreide presentatie, maken wij indien wenselijk een flyer/leaflet op. Deze laten wij op dikker papier afdrukken, zodat deze direct onder aandacht komt, wanneer deze wordt verspreid zonder envelop. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid een flyer op de achterzijde van een magazine bij te voegen en te versturen. Hiervoor hebben wij meerdere mogelijkheden. (op basis van offerte).

Social media
Met social media worden steeds meer ondernemers bereikt. Door ontwikkelingen, nieuws, nieuw aanbod, prijsveranderingen, etc. middels dit medium te verspreiden, kan informatie en nieuws snel worden overgebracht. Wij houden ons hiermee actief bezig.(inclusief)

Zoekersbestand
Ondernemers hebben zich bij ons (GRATIS) aangemeld, op zoek zijn naar nieuwe huisvesting. Bij een nieuwe opdracht lopen wij dit bestand na en sturen wij potentiële kandidaten de projectinformatie toe. Hierdoor komt het object meteen onder de aandacht bij potentiële kandidaten. (inclusief)

Promotiepakketten 

Wij bieden onze opdrachtgevers een drietal digitale promotiepakketten aan. http://jenka.nl/over-ons/nieuws/jenka-biedt-u-het-digitale-promotieplan.html Waardoor het object niet eenmalig onder de aandacht wordt gebracht, zoals in een advertentie, maar een maandlang, 24 uur per dag.

 

Ieder object vraagt om een specifieke aanpak!!

Het proces van kennismaking en bezichtiging tot oplevering kan bij ons binnen 5 werkdagen.

Klein kantoor, verrassend resultaat!

Direct afspraak maken