Redirect
T: 0181 - 470 428   |   E: info@jenka.nl
  • Jenka Bedrijfsmakelaardij Brielle

Bedrijfsadviseur

rhijnRhijn Broesterhuizen 

Bedrijfsadviseur: ruim 35 jaar actief als zelfstandig ondernemer, waarvan 23 jaar als bedrijfsadviseur- makelaar van Jenka Bedrijfsmakelaardij. Daarbij commercieel directeur van Business Center Geuzenstaete, City Business Beheer, "deBedrijfsadviseur BOG" en Secretariaat Geuzenstaete B.V. Bedrijven met een verscheidenheid aan activiteiten, doch allen gerelateerd aan stenen en ondernemers. De diversiteit aan activiteiten houd je scherp en ik heb daarbij veel praktijkervaring die in mijn werk goed aansluiten bij het adviseren, begeleiden en ondersteunen van ondernemers in het algemeen.

Ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Als vijfde generatie uit een bekende Rotterdamse slagersfamilie, leerde ik het slagersvak al op zeer jonge leeftijd. Doch het bloed kruipt waar het niet gaan kan, met als resultaat dat ik op 36 jarige leeftijd een studie ging volgen voor makelaar, mijn eigen keuze, met als resultaat dat ik na 29 jaar het slagersvak de rug toekeerde, om op mijn 40e volledig op de makelaardij te richten. Toch is het slagersvak de basis geweest, dat ik al vanaf 1984 als zelfstandig ondernemer actief ben binnen het MKB en daardoor ook goed bekend ben met de retailmarkt. Sinds ik in 1993 ook actief ben in de zakelijke markt, ben ik dan ook breed georiƫnteerd en heb veel ervaring in het ondernemen met alle ups en downs die daarbij horen.

Gezien de grote affiniteit die ik heb met het bedrijfsleven en ondernemers, heb ik dan ook gekozen voor de bedrijfsmakelaardij i.p.v. de woningmakelaardij, waar ik overigens wel mee bekend ben. Naast de dynamiek in het bedrijfsmatig onroerend goed en de diversiteit aan activiteiten in relatie tot onroerend goed, voel ik mij als een vis in het water. Daarbij spreek ik de taal van de ondernemer, heb ik een groot inlevingsvermogen, daarbij creatief, sociaal en denk ik in kansen en oplossingen.

Tevens heb ik veel ervaring op gedaan in bestuurlijke functies, als secretaris, penningmeester of voorzitter. Noodzakelijke, leuke titels, binnen een bestuur, doch ook hierin gaat het om de persoonlijke input en toegevoegde waarde die je als bestuurder hebt en de betrokken organisatie ten goede komt. Ook hier heb ik enorm veel kennis opgedaan, vooral mensenkennis en daarbij een behoorlijk en groot netwerk opgebouwd. Hierdoor kan ik ondernemers op een aantal zaken prima begeleiden, ondersteunen of adviseren en indien nodig doorverwijzen naar de juiste instantie, bedrijf of ondernemer.

Voor mij persoonlijk is dit het leukste van mijn werk als bedrijfsadviseur, de diversiteit aan activiteiten en het werken met ondernemers en mensen daaromheen. De contacten leggen tussen personen en het onderhouden ervan, is vaak belangrijker en speelt een grotere rol, dan alleen het verhuren of verkopen van een object. Om tot zaken te komen moet er tenslotte een klik zijn tussen beide partijen, anders kom je niet tot het gewenste resultaat.

Huidige activiteiten:
•    Jenka Bedrijfsmakelaardij B.V:          Bedrijfsadviseur
•    City Business Beheer B.V:                  Facility coordinator- beheerder
                                                                      Gecertificeerd park manager
•    Business Center Geuzenstaete:        Commercieel directeur
•    Secretariaat Geuzenstaete B.V:        Algemeen directeur

*   "debedrijfsadviseur BOG":                  Algemeen directeur - PA - adviseur   

 

                    
 

Direct afspraak maken