Redirect
T: 0181 - 470 428   |   E: info@jenka.nl
  • Jenka Bedrijfsmakelaardij Brielle

De bedrijfsmakelaar als servicegerichte partner

Jenka: vernieuwend, onderscheidend en vertrouwd


Jenka is het gespecialiseerde makelaarskantoor voor bedrijfsmatig onroerend goed in de regio Voorne- Putten. Het kantoor is in staat om op basis van kennis en ervaring elke opdracht van het juiste advies te voorzien. Het in Business Center Geuzenstaete te Brielle gevestigde makelaarskantoor onderscheidt en vernieuwt zich telkens door opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Door de flexibiliteit van het kantoor, het pragmatisch en oplossingsgericht denken komen verhuurder en huurder snel tot elkaar.

Jenka Bedrijfsmakelaardij is al twee├źntwintig jaar actief op de zakelijke markt. Vanaf het begin heeft Jenka zich willen en kunnen onderscheiden in de markt. Onder meer door als specifieke bedrijfsmakelaar de opdrachtgever centraal te stellen en het juiste bedrijfspand aan de juiste ondernemer te koppelen. Met langdurige relaties als resultaat. “Je moet als bedrijfsmakelaar laten zien dat je opdrachtgevers altijd serieus neemt en actief voor ze aan het werk gaat en blijft. Kopers of huurders moet je maatwerk leveren; een kantoor- of bedrijfspand dat exact op hun situatie is toegesneden, rekeninghoudend met hun activiteiten en toekomstige ontwikkelen.”

Bij bemiddeling van (ver)koop of (ver)huur van bedrijfsmatig onroerend goed biedt Jenka alle vormen van ondersteuning voor het beste resultaat bij aankoop, verkoop en verhuur van een bedrijfspand. “Samen naar het beoogde resultaat”, luidt dan ook het devies. “En uiteraard altijd rekening houdend met het beschikbare budget, de betreffende bedrijfsactiviteiten en de markt.”

Het gaat directeur bedrijfsadviseur Rhijn Broesterhuizen om de persoonlijke inbreng, de kwaliteit en de service. Hij heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan een breed en uitgebreid netwerk in de regio waarin hij ook veel bestuursfuncties heeft vervuld. De kennis en ervaring die Broesterhuizen daarmee heeft opgedaan wil hij ook overdragen aan het bedrijfsleven. Ondernemers kunnen daardoor met veel zaken begeleid of geadviseerd worden bij hun bedrijfsvoering.

Door zich te profileren als de actieve bedrijfsmakelaar, heeft Jenka Bedrijfsmakelaardij zich de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot de servicegerichte partner voor het MKB.

 

 

 

Direct afspraak maken